Work From Home Guide: En lista över legitima jobb-hem-jobb

Företag förstår nu att artister kan anställas på telekommunikationsbasis och fortfarande behåller kraven på jobbet. Tänk på hur många lokala företag som finns i ditt område (inte jättehandlare som Walmart eller Dick's Sporting Products, utan lokala kaféer, kiropraktorer, advokatbyråer osv.). Det finns många arbete från hemföretag som anställer hela tiden, du behöver bara veta vilka platser som anställer.

75 per 100 översatta ord. Att arbeta hemifrån är ett utmärkt sätt att tjäna pengar samtidigt som du hittar balans mellan arbetsliv och liv för att hantera hem och familj, eller helt enkelt skaffa dig mer tid genom att eliminera pendlingen från ditt arbetsliv. Som assistent för företaget är du ansvarig för en rad uppgifter, från sociala medier till evenemangsplanering.

Denna möjlighet kräver att du lämnar ditt hus för att leverera dock.

Du kan till och med välja ett deltidsjobb (vilket är ett bra alternativ för att stanna hemma mammor ????). Vill du utmaningen? BabyQuip får den andra 18. Kunderna inkluderar stora ideella byråer och företag. De anställer i många stater i USA, och lönen är mellan kr14- kr18 per timme. Lönen skiljer sig från roller och erfarenhet. Är du ovanligt fantastiskt i ett visst spel?

Men jag vet från människor som faktiskt arbetar som Mod att lönen börjar på 9 dollar. Apple - Läs Apple Home-rådgivareöversikt - Öppen för USA. Det är en möjlighet att träna och arbeta med högre betalande transkription jobb.

Men visste du att de också har hembaserade jobb? Är du villig att dela din väl bevarade hemlighet om hur du går förbi en populärt svår nivå på Dark Souls 3? De uppblåsta totalerna beror inte på gas, bilslitage eller arbetstillgänglighet. Du kan förvänta dig att tjäna cirka kr9 i timmen! Kan du skapa en anpassad Minecraft-värld? Sökande måste ha ett års undervisning, coaching, mentorskap eller handledning, samt en kandidatexamen. BLS projicerar en tillväxt på 11 procent inom detta område under 10 år. Du kan hitta lite information om att undvika bedrägerier här.

 • Att arbeta hemma är en dröm för många, och tack vare tekniken förverkligas den drömmen för fler människor än någonsin.
 • Heltidsanställda får förmåner som PTO och personalrabatter.
 • Hur mycket du tjänar beror på projektets omfattning och din erfarenhet.
 • Tillsammans med undersökningar kan du göra många saker som att läsa e-post, titta på videor och spela spel för att tjäna pengar.
 • Jag är säker på att du känner till Amazon.

Slutsats

Du måste vara inskrivad eller studera en examen för att kunna undervisa genom dem. De anställer från många stater i USA. Vissa är endast delvis fjärrpositioner. Även de bästa företagen som anställer arbete hemifrån har standarder, och detta är ett av dem!

Oavsett om du är expertis är att utveckla onlinespel eller spel för konsoler som PS4 eller Xbox, är behovet av skickliga spelutvecklare i hög grad. Det finns också möjligheter att arbeta i realtidstolkning. FlexJobs och fjärrkontroll. När du har gjort det är ditt arbete att ge feedback till webbplatsens ägare. Dessa positioner betalar kr12 per timme, kräver endast en gymnasiet och erbjuder förmåner som sjukförsäkring och en pensionsplan på 401 000. Jag vet att du kanske tänker att det här jobbet kan vara för revisorer eller personer med erfarenhet av bokföring.

Vissa jobb kommer troligtvis att kräva att du hjälper till med begäran om hjälp vid uppdelning. ”Fjärrarbetet som standard har alltid varit mycket meningsfullt för GitHub, eftersom det innebar att vi kunde se till att vår produkt fungerade för team oavsett var människor befann sig. Sedan ger du transkriptet till klienten och får betalt. Klicka här för att söka. Lönen är mycket lägre, cirka kr10 till kr15/timme, men du kommer att arbeta helt från ditt eget hem 40 timmar i veckan. En version av denna artikel publicerades ursprungligen den 10 mars 2019. Många av de företag som listas här anställer hemarbetare direkt, så de är perfekta för människor som vill ha flexibiliteten i att arbeta hemifrån med säkerheten för ett konventionellt jobb. Denna professionella internetmarknadsförare är den bästa killen i allt som krävs för att skapa effektiva marknadsföringsstrategier och korrekt distributionsteknik för nyhetsbrev via e-post

 • Bonnier-anställda, agenter och entreprenörer som har tillgång till personlig identifierande information är skyldiga att skydda denna information på ett sätt som överensstämmer med denna sekretesspolicy och får inte använda informationen för något annat syfte än att utföra de tjänster de utför för Bonnier.
 • De rekryterar från USA.

Bonustips

Priserna för texter varierar från kr20 till kr500. När vi diskuterar i våra nybörjarhandböcker för att skriva är heltidsskrivningsarbete svårt att hitta, så detta är en intressant möjlighet. Fjärrteknologier har gett sysadmins en möjlighet att utföra sina jobb hemifrån. VoiceBunny ansluter erfarna röstspelare till klienter för en rad olika frilansprojekt. Du kan utbetala dina intäkter till Paypal när du har kr20 på ditt konto. De bästa företagen som anställer arbete från hemagenter och anställda är de du tycker om! Cactus är specialiserad på läkemedels- och medicinteknisk verksamhet samt utbildning. Intuit anställer vanligtvis säsongsskattexperter och kundtjänstrepresentanter varje år.

Undrar du vilka företag som är legitima? Vi hittade 153 företag som anställer folk för att få betalt för att skriva. Kolla in denna EPIC-artikel! Tjäna pengar som undervisar ett språk för studenter på Verbalplanet. De flesta öppningar de har regelbundet ligger inom områdena HR, försäljning, drift, IT, teknik och lösningar.

Idag gör jag en lista över företag inom olika områden som virtuell assistans, kundservice, försäljning, transkription som har öppna positioner året runt. På den nuvarande arbetsmarknaden säger ekonomer att arbetssökande är i en stor position att inte bara hitta ett nytt jobb och be om en höjning, utan också förhandla om de förmåner och fördelar de alltid har önskat. Kolla in min artikel med Brian för att se hur det fungerar och hur han hjälper dig att växa ditt företag. Enligt en undersökning av U. Och det har varit mycket framgång i att arbetssökande hittar dessa roller, som du kan läsa om på vår succeshistoria-sida. Förutom online-utbildningsföretag, finns en annan stor resurs för att hitta engelska onlinejobb på ESL-jobbtavlor. Företaget anställer för legitima jobb-från-hem-jobb som inkluderar fjärrteknisk service och kundtjänstroller.

 • Priserna kan vara på den låga sidan, men med tanke på hur många datainmatningsjobb som finns tillgängliga utan något krav på utbildning/kompetens, är det ett utmärkt sätt att starta en karriär från hemmet.
 • Om du ingår i det tekniska supportteamet för ett företags produkter och tjänster, kan ditt ansvar variera något.
 • Arbetet hemifrån ökar.
 • 45 timmar gör kundtjänstjobben.

Kontoret Som Kommer Till Dig

Några av de avlägsna positionerna som finns tillgängliga på CozyMeal inkluderar kock/säljare rekryterare, community chefer och mer. Vissa resebyråer blir certifierade, vilket inte krävs men som hjälper. En sak som hindrar så många av oss från att någonsin undkomma lönecheck till lönecheckliv, är tron ​​att vi bara är kvalificerade för en snäv kompetensuppsättning.

Heltid, kr14 per timme. En bra kunskap om Apple-produkterna, en trevlig inställning och iver för att hjälpa kunderna är några av de grundläggande kraven för rollen. En grafisk designartist med många års webbdesign erfarenhet kan enkelt tillgodose kunder med dessa projekt på toppen av sin karriär eller verksamhet.

De genomsnittliga timinkomsterna ligger mellan kr15 och kr24. För att ansöka på Working Solutions fyller du i en ansökan online och du kontaktas för att schemalägga en grundläggande bedömning online. Klicka här för att se deras positioner. Håll dig informerad om de senaste möjligheterna, nyheterna och trenderna inom den digitala nomadrörelsen genom att gå med i vårt samhälle. Rynker du när du ser grammatiska misstag?

Mer Om Oss

Ange "sjuksköterska" (utan offert) i fältet "Jobbtitel", klicka på sökknappen (liten förstoringsglasikon till höger) och leta sedan efter "Ja" under kolumnen "Remote Worker Option". Som sagt, vissa projekt har fler timmar tillgängliga än andra. När du arbetar hemifrån bör du göra något som DU vill göra. Unum är ett Fortune 500-företag med möjlighet till tillväxt och karriärutveckling. Kaeser & Blair - K&B Business Own Program är det perfekta affärsmöjligheten för dagens arbete från hemmet.

 • Massor av support när du är i telefon med kunderna.
 • Onlineinstruktörer behöver en 4-årig examen och 4-6 års arbetslivserfarenhet inom fältet, och undervisningscertifiering och online-lärarupplevelse föredras.
 • Det är ofta säsongspositioner.
 • Nöj inte med att arbeta för ett företag som du verkligen inte vill arbeta för.

Arbeta hemifrån i Call Center/kundservice

Dessa avlägsna heltidsanställningar har fördelar och massor av förmåner. Då vet du att de är ett av de största och mest kända flytt- och lagringsföretagen där ute. Online-rådgivning är precis som den traditionella rådgivningen, förutom att din patient inte behöver besöka ditt kontor.

Thermo Fisher Scientific

Så länge du har erfarenhet av undervisning, en TEFL-certifiering och en kandidatexamen, kan du ansöka om att undervisa med detta företag. Om du föredrar att inte ta emot postkommunikation från andra företag kan du välja att ta bort dig själv från alla postlistor som vi tillhandahåller till tredje parter för marknadsföringsändamål genom att skicka ett e-postmeddelande till oss via e-postoptout @ bonniercorp. FONEMED anställer registrerade sjuksköterskor för att tillhandahålla telefonisk triage och hälsoråd till samtal över hela Nordamerika. Så fortsätt att kontrollera och applicera när positionerna är öppna. Vill du fortfarande fler jobb online? Det kommer att vara till hjälp för dig att bokmärka det här inlägget och fortsätta kontrollera. Amazonarbete hemifrån är mycket legitima och är bra på deltidsarbete. Heltids + fördelar.

 • Alla positioner som BELAY anställer är 100% avlägsna onlinejobb med både heltids- och deltidsalternativ.
 • De som har en juridikutbildning eller erfarenhet av ett juridiskt yrke skulle hitta hem på någon av dessa tio webbplatser som erbjuder juridiskt skrivande jobb.
 • Denna position är öppen för både USA och internationella invånare.
 • Beroende på projekt kan du ofta arbeta veckotimmarna när du vill.

Tack För Att Du Sprider Ordet!

Det enklaste sättet att komma igång med detta arbete hemifrån är att ta en kurs som lär dig grundläggande (och avancerad) Facebook-annonsstrategi. Studien citerar många andra fördelar med telekommunikation, som mindre stress, ökad produktivitet, mindre exponering för förkylningar på kontoret och flus och den positiva miljöpåverkan från färre pendlare. För bara några decennier sedan var de allra flesta jobbmöjligheter jobb långt ifrån lönsamma. Du får betalt baserat på de uppgifter du slutför - det innebär att lönen kan variera från projekt till projekt. De anställer i många länder över hela världen. Enligt deras webbplats tjänar många kr23 - kr25 per timme. Företaget hjälper kunder i över 200 länder.

De anställer bara från USA. Tyvärr är de enda som tjänar pengar är folket som driver startpaket mot en avgift. Några gånger om året finns det jobb hos Apple At Home Advisor och Chat Agent för människor som bor i hela USA. De anställer tolkar för nästan alla språk. Arbeta som modereringsexpert för detta företag som modererar chattar, forum och sociala medier. Här är 10 företag som anställer onlinehandledare. Du kan äga ett virtuellt assistentföretag eller arbeta hemifrån för ett företag som gör dig tillgänglig för kunder. Minimilönen är cirka kr0.

Dessa företag har insett att flyttning till avlägsna arbetsplatser kan resultera i ökad produktivitet, lägre omkostnader och en större talangpool att dra ifrån. Lönesats inte listad, men det ryktas vara i tonåren. Du kan tjäna en bra sidoinkomst genom att skriva olika ämnen på denna plattform.

Arbeta hemma Kundsupportjobb

(Marylands Eastern Shore/REMOTE), Network Relations Manager (Marylands Eastern Shore/REMOTE), Handledare för Community Health Workers, Network Relations Manager och mer. Du behöver tidigare kundservice och försäljningsupplevelse och utmärkta muntliga och lyssnande färdigheter. Jobben är deltid, heltid och frilans. Den samlar samman samlingar av kläder, accessoarer och smycken som är handvalade och skickas till kundens hem. Om du har erfarenhet som personlig assistent, verkställande assistent, sekreterare eller administratörsassistent och kan arbeta minst tre timmar per vecka, Time Etc. Bonnier har utsett en dataskyddsansvarig för dig att kontakta om du har några frågor eller oro om Bonniers personuppgiftspolicy eller rutiner.

De har många virtuella karriärmöjligheter som spänner över områdena kundhantering och försäljning, resor, teknik och kundvård. Du betalar 10- kr15 per timme via PayPal. Den nationella medianlönen för denna karriär var 46 120 USD 2019, även om de bästa 10% av arbetarna tjänade i genomsnitt 83 0010 dollar. De anställer virtuella bokföringsspecialister för att arbeta på distans. Schellman & Company anställer till heltidstjänster. Medianlönen ligger mitt i datauppsättningen, där hälften av arbetena betalar mindre och hälften betalar mer. Du kan göra detta genom att skapa en tränings- och dietplan i utbyte mot en engångsavgift.

Du kanske har sett Williams-Sonoma i köpcentret - men företaget har många avlägsna jobb bakom kulisserna.

GRATIS GUIDE Steg-för-steg-guide för att få ditt första jobb-hem-jobb Få fem gratis tips om hur du landar ditt första jobb-hem-jobb och registrera dig för vårt nyhetsbrev! Detta företag är specialiserat på medicinsk och juridisk översättning. MEN... det skulle realistiskt ta 3 till 4 timmar att göra en ljudfil och därför skulle den faktiska lönen vara kr12. På så sätt kan du börja arbeta när du har anställts. En bra plats att visa upp ditt arbete är på DeviantArt eller Fiverr. Som arbetsgivare erbjuder Airbnb fjärr- och frilansjobb. Du kan se hur jag tjänar pengar på att blogga.

Lönen kan vara mellan 10 och 20 dollar per timme beroende på projektet.

Adp

Tjäna kr18- kr25/tim leveranspaket för Amazon! Företaget anger inte hur mycket det betalar lärare. Heltidsbaserad arbetstid är tillgänglig. Med det här jobbet garanteras du inte en viss mängd arbete eftersom du får arbete efter behov. För de flesta avlägsna positioner måste du ha ett lugnt, dedikerat kontor och de kommer att skapa en separat höghastighetsinternetanslutning separat från ditt hemnätverk. Vi har täckt de olika typerna av positioner som gör att du kan arbeta hemifrån, så låt oss nu gå igenom några exempel på företag som är kända för att anställa till avlägsna jobb. Dict8 är en ledande leverantör av UK-baserade tjänster för medicinsk transkription och digital diktering.

Klasserna genomförs helt online. Enterprise anställer både fjärrkundservice och säljrepresentanter. Jobb betalar i genomsnitt 50 - 130 USD per uppgift. USA - endast vissa stater. Ernäringsfysiologer med kunskaper kan konsultera eller skriva funktioner för fitnesswebbplatser för upp till kr500 per styck. Betala för dessa jobb antingen per projekt eller per post genomförd.

Återförsälja artiklar online (Amazon FBA-program)

Du kan också hitta jobb för språklärare på generiska jobbtavlor och på sökmotorplattformar för sysselsättning. Observera att företagets regler ibland ändras och att de kan ändra anställningscyklerna. Webbplatser som Fiverr och 99 design kan hjälpa dig att träffa potentiella kunder som behöver dina tjänster. Läs mer på initialoutfitters. De med rådgivningserfarenhet och utbildningsbakgrund kan tjäna från kr15 till kr25 per timme, medan seniorledare med över 10 års erfarenhet till och med kan tjäna upp till kr50/timme. Erfarenhetskraven är i allmänhet lite mer slappa och dessa jobb kan vara bättre lämpade för startnivå positioner. Hubstaff är ett företag som skapade en mycket populär program för tidspårning och anställdas produktivitet.

Du sparar på din garderob, luncher och andra tillfällen.

Grafik & Designjobb

Men det är upp till dig att hitta dem och undvika, och det är inte alltid lätt att berätta den verkliga affären från en bedrägeri. Heltid, när som helst Hur man ansöker: Detta är ett legitimt tillfälle för någon som tycker om att dela åsikter om produkter, tjänster och trender på dagens marknad. Det skiljer sig från de flesta webbplatser för jobbsökning eftersom det tar ut en medlemsavgift som börjar på kr14. Ersättning för allmän transkription är ¼ cent per ord, vilket motsvarar 1 cent för varje fyra ord. FlexProfessionals är ett bemannings- och rekryteringsföretag som specialiserat sig på flexibla arbetsmöjligheter och hjälper till att matcha företag med erfarna yrkespersoner. Du har full kontroll över hur du driver ditt företag. Du kan arbeta när du vill och så mycket du kan hantera (med anledning).

Du måste arbeta med din matematik för att bygga upp en verklig inkomst, men eftersom det finns över 20 webbplatser som accepterar inlämningar av fiktion och noveller, kommer du säkert att göra nedskärningen så länge du fick varorna.

För betalningar måste du ha ett Amazon Pay-konto. Ansökningar lämnas in via företagets öppna tjänster. Sykes är en virtuell callcenterleverantör som använder hembaserade kundtjänstagenter. Detta är definitivt bara något att göra för att tjäna extra pengar på sidan.

Direkt Försäljningsmöjligheter:

BELAY kan lägga till en 4. 40 per ljud minut till kr1. Du kommer att vara ansluten till studenter som kan använda din hjälp. I skrivande stund finns det öppningar för medicinska språkspecialister, och vi har sett registrantpositioner dyka upp nyligen också. Klicka här för öppna positioner.

Röd Hatt

Appen har också andra fjärrroller som dataanteckning, översättning etc. Det har också varit lätt för oss att arbeta med kunder från hela världen eftersom vi har en teammedlem i en tidszon som är bekväm för att kommunicera med de flesta klienter. Utvärderare av sökmotorer hjälper sökmotorer att fortsätta att vara en trovärdig plats att hitta den information du letar efter snabbt. Gå hit för att ladda ner din kopia. Det anställer arbete hemma individer som vill telekommunikera. Vi gör detta genom en ekonomiskt självhushållande modell, som också gör det möjligt för oss att skapa en möjlighet för kvinnor i USA.

Kelly Services

Jobb som ber dig lägga upp annonser online, saker kuvert eller montera produkter och hantverk från ditt hem är troligtvis bedrägerier. Anställda tillhandahåller kundservice inom energi-, detaljhandels-, kommunikations-, rese-, finans- och hälsovårdsindustrin. Jag har delat en lista över online-översättningsföretag som erbjuder legitimt arbete hemma: När du ser det stora rosa Sökjobbområdet klickar du sedan på rullgardinsmenyn Kategori och klickar sedan på alternativet Arbeta hemma. Hur fantastiskt låter det? Måste ha erfarenhet eftersom vi inte tränar eller undervisar transkription just nu.

Arbeta som en mystery shoppare för detta företag och tjäna kr0. Lönen är kr25 per timme enligt deras webbplats. Sök efter positionerna "apotekstekspecialist" eller "receptinitierad recept". För närvarande finns det ett brett utbud av jobb tillgängliga, till exempel Full Stack Software Engineer och Direct Product Management. Ägaren letar vanligtvis för att se om deras webbplats är lätt att navigera och också intuitiv. Kom bara ihåg att vissa platser är på förhand att de inte accepterar applikationer och andra inte. ”På American Express värderar vi balans mellan arbetsliv och liv, precis som du gör. De anlitar för närvarande inte hyra i Kalifornien, Vermont, Alaska, New York eller Seattle.

Du får betalt per uppgift och betalningen skickas en gång i månaden. Tidigare befattningar har inkluderat Project Manager och Account Executive. Att hitta en chattlåda på en webbplats är vanligt idag. Jag har delat en lista över bokföringsföretag online som erbjuder legitimt arbete hemma: VIPKID är en online-utbildningsplattform som lär barn mellan fyra och 12 år att tala engelska. Genomsnittlig lön är kr9.

En Vana För Framgång Alla Miljonärer...

För närvarande har det tjänster tillgängliga för heltidsanställda. Älskar du prisvärda smycken för mode, älskar att ha kul, älskar erkännande och vill tjäna en inkomst? Om du vill arbeta hemifrån hela tiden, utan att någonsin gå ner på ett kontor, se till att fokusera din sökning på exklusivt avlägsna jobb. Och, för att avsluta det, inkluderar deras fördelarpaket professionella tillväxtmöjligheter och en betoning på balans mellan arbete och liv. BLS-uppgifterna klumpar samman sociala mediespecialister med andra typer av PR-specialister. Hur man investerar i bitcoin, denna situation är dock inte att antyda att marknaderna inte är sårbara för prismanipulation. det tar fortfarande inte betydande pengar för att flytta marknadspriset uppåt eller nedåt, och Bitcoin förblir därför en flyktig tillgång hittills. Dessa företag publicerade flest jobb med deltidsscheman som är antingen helt eller delvis avlägsna mellan 1 januari och 30 juni 2019. Använd öppna frågor och aktivt lyssnande för att förstå kundens behov och placera LawnStarter som den bästa lösningen. Det finns ett stort utbud av jobb, inklusive mänskliga resurser, kundservice, inteckningsprocessor, inteckning närmare, försäkringsagent, betalningslösningsspecialist och låneservicespecialist.

Diskussion

Som självständig entreprenör kan du arbeta så mycket du kan: Du kan ha en online e-handel butik och tjäna pengar på affiliate-försäljningen. Det finns fortfarande så många unika möjligheter att landa transkriptionsarbete på distans. Detta kan till exempel inkludera ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer, kön och födelsedatum. Det finns flera sätt att göra detta, men att sälja kalligrafi på Etsy visar sig vara det mest effektiva.

För att skaffa upp din bedrägerimätare när du söker efter det perfekta jobbet hemifrån, se till att du noggrant utvärderar trovärdigheten för jobbet och det företag som erbjuder det. Ljudspåret kan användas för ett brett spektrum av branscher och ingår i YouTube-kampanjer, TV-annonser, presentationer, trailers, branding och mer. Det coola med att skriva en e-bok på den här tiden är att det finns oändliga verktyg för att göra det till en lek. Kan betala mellan kr9 och kr10 per timme. Fem av de mest populära jobb-från-hem-titlarna inkluderar revisor, ingenjör, lärare, författare och konsult. Se mer arbete i hem- och bokföringsföretag här. ESL-lärare på deltid kan arbeta på distans och ha något flexibla scheman. Du kan börja med en jobbkonsoliderare, som Ann Poiriers FlexJobs.

Du kan tjäna kr106 till kr116 per timme!

Om Mina Anslutningar

Utbildning och sjukvård är bland de bästa branscherna som representeras på denna lista. Detta telekomföretag sysselsätter hemarbetare i USA för både teknisk kundsupport och säljteamsroller. Den har ofta öppningar för medlemmar och instruktörer online-adjunkter. Det finns massor av jobbtavlor som är dedikerade till virtuella assistentjobb och generiska jobbwebbplatser som också har möjligheter.

JetBlue är känt inom resebranschen för att omfamna fjärrarbetare. Du får e-postinbjudningar till undersökningar, tjäna poäng och lösa in! Du kan bli oberoende entreprenör medicinsk transkription! Typiska ämnen inkluderar: Skaffa ett GRATIS informationspaket nu och anmäl dig till vårt gratis webbinarium för att lära dig mer om denna spännande affärsmöjlighet. Broadpath lovar ett flexibelt arbetsarrangemang med fantastiska timmar, plus utbildning och avancemang. Ansök om dessa trancription jobb här.

För varje anställd som arbetar hemifrån minst hälften av tiden kan arbetsgivare spara över kr11 000 per år, konstaterade Global Workplace Analytics-studien.

Byta jobb internt - Hur man ansöker och hur man hanterar övergången

Kursen hjälper dig att snabbt bemästra de tre faserna för att bygga ditt eget jobb-från-hem-Facebook-annonsverksamhet: Uhaul anställer försäljnings- och bokningsagenter från hemmet för att hantera inkommande kundsamtal. Rev har frilansställningar öppna för transkriptionstjänster, bildtexter och översättare. I de flesta roller kommer du också att arbeta hemifrån.